Paikka sinunkin lapsellesi

Kuopion kristilliselle yhtenäiskoululle ja Päiväkoti Timantille rakennetaan lisätilaa nykyisten viereen Kuopion Neulamäessä. Tilat otetaan käyttöön tammikuussa 2023. Sinunkin lapsellasi on mahdollisuus päästä kasvamaan ja oppimaan uusissa sekä viihtyisissä tiloissa.

Päiväkoti Timantissa ja Kuopion kristillisessä yhtenäiskoulussa lapsen on mahdollista kasvaa samassa, turvallisessa ympäristössä alle yksivuotiaasta aina yhdeksännen luokan loppuun saakka. Opettajamme tuntevat kaikki oppilaat. Noudatamme "koko koulu kasvattaa"-periaatetta, jossa kaikki koulumme aikuiset kantavat vastuun oppilaista.

Katso videolta, miltä tulevissa tiloissa näyttää jo nyt!

Hae lapsellesi päiväkoti- tai koulupaikkaa

Voit hakea lapsellesi päiväkoti- tai koulupaikkaa myös kesken lukukausien - kysy rohkeasti vapaita paikkoja. Meille lasten on helppo tulla kauempaakin, sillä päiväkoti ja koulu sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Peruskoulun opetus on maksutonta; toiminta perustuu valtionosuuteen. Päivähoidon hinnoittelu pohjautuu kunnalliseen asiakasmaksuun. Opetuksen järjestäjänä koulun hallinnosta vastaa Kuopion kristillisen päiväkodin ja koulun kannatusyhdistys ry.

Lisätietoa ja hakeminen:

Päiväkoti Timantti
Päiväkodin johtaja
Päivi Asikainen
050 448 7939
paivi.asikainen@kukri.fi

Kuopion kristillinen yhtenäiskoulu
Koulun rehtori vs.
Antti Natunen
044 275 7374
rehtori@kukri.fi

Kuopion kristillinen yhtenäiskoulu ja Päiväkoti Timatti
Neulamäentie 26, 70150 Kuopio